YMR International Marketing Sdn Bhd

Contact Info

Addresss:

PT 13902, Lorong 3 Kiri, Jalan Gong Pasir, 23000 Dungun, Terengganu

Website:

Tel No:

Fax No:

Email:

Company Profile

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN BHD ditubuhkan pada Julai 2011 dan mula beroperasi pada Ogos 2011. Syarikat ini bertapak di No 5, Lot 70737 Taman Perlandang Nur Hidayah 4, Pulau Serai, 23000 Dungun, Terengganu.

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN BHD menawarkan 3 kategori produk antaranya adalah :

  • Produk Kesihatan
  • Produk Isi Rumah
  • Kosmetik

PRODUK KESIHATAN
Jus Delima Al-Rumman merupakan produk utama yang ditawarkan oleh syarikat ini. Produk ini dihasilkan dari 100% perahan jus delima organik. Terdapat pelbagai kebaikan dan khasiat jus delima ini antaranya melawan dan membunuh sel kanser, menyingkirkan lemak yang berlebihan dan pelbagai lagi. Selain itu, syarikat ini juga menawarkan produk minuman kopi, susu kambing dan koko berasaskan delima. Minuman ini telah dicampurkan bersama ekstrak buah delima bagi menambahkan khasiatnya.

 

PRODUK ISI RUMAH
Syarikat ini juga menawarkan produk isi rumah kepada pengguna seperti sabun basuh, sabun mandi, ubat gigi, pencuci pinggan, pencuci lantai, pelembut pakaian, peluntur kain, pewangi rumah dan pelbagai. Selain itu, syarikat juga akan menawarkan produk pencuci kereta, pengilat kereta, pewangi kereta dan sebagainya.

 

KOSMETIK
Alat-alat kosmetik seperti bedak, minyak wangi dan pencuci muka, bedak badan, bedak alas, penyegar, krim pelembap, krim pemutih dan alat kelengkapan bayi seperti syampu bayi, bedak bayi dan mandian bayi juga akan ditawarkan oleh syarikat ini.